Nimitysuutisia

Asianajaja, varatuomari Laura Nurmela sekä OTM, varatuomari Tarmo Anttinen on kutsuttu Asianajotoimisto Norran osakkaiksi.

Laura Nurmela

Lauralla on pitkäaikainen kokemus osake- ja liiketoimintakauppojen sekä niihin liittyvien due diligence -tarkastusten ja neuvotteluiden läpiviemisestä. Lisäksi Laura on toiminut yhtiöoikeudellisena neuvonantajana ja sopimusten laatijana yritysten elinkaaren kaikissa vaiheissa ja kartuttanut näin arvokasta näkemystä asiakkaiden haasteista ja juridisen palvelun tarpeista.

Laura Nurmela avustaa asiakkaitamme yritysjärjestelyissä sekä insolvenssi-, sopimus- ja yhtiöoikeuteen liittyvissä asioissa. Laura siirtyi Asianajotoimisto Norralle 15.8.2022.

Tarmo Anttinen

Tarmolla on yli kymmenen vuoden työkokemus Suomen suurimmista rakennusliikkeistä ja hänen laaja osaamisensa ja käytännönläheinen otteensa vahvistaa Norran jo ennestään vahvaa palveluntarjontaa kiinteistö- ja rakennussektorilla.

Tarmo Anttinen avustaa Norran asiakkaita kiinteistö- ja rakennussektorin asioissa koko Suomen alueella. Tarmo siirtyi Asianajotoimisto Norralle 9.1.2023.